lørdag 10. mars 2012

Mobil-land

Kenyanerne er kanskje ikke verdensledende innen teknikk og vitenskap, men når det gjelder mobiltelefoni og priser på mobil abonnement så er det ikke mange som slår dem. Mine gamle kontantkort abonnement hadde gått ut på dato siden jeg ikke hadde brukt dem på et år og dermed måtte jeg skaffe meg to nye telefonnummer. Ett til mobilen og ett til modem som du kanskje ser stikker ut fra PC'n. Prisen for et nytt kontantkort med nytt telefonnummer var 10 kr. Ja, du leste riktig 10 kr. Når jeg i tillegg har fyllt på kortet med ytterligere noen tiere så skal det holde ut uka. Beklager dette evindelige maser fra meg om hvor billig alt ting er og alle disse prisene jeg ofte skriver om på mine blogger. Grunnen til dette er mine kollegaer på labben som er meget opptatt av prisnivåer og hva ting koster. Vi er nemlig en avdeling som er meget prisbesvisste, eller gjerrige som også noen kaller det. Men nå sitter vi på kafe og koser oss og dermed går det med noen shilling til.

Jeg har altså satt inn et nytt SIM kort i mobilen. Du kan nå meg på:

+254 707869973

Matbutikken her er døgnåpen og vi handlet masse brus, kjeks og diverse til den nette sum av 40 kr.

I morgen blir det nok tidlig opp og møter hos en gammel kjenning nær flyplassen.

3 kommentarer:

 1. Jeg følger med på bloggen din vettu pappa! jeg fikk forresten også meldinga til mamma i går, men jeg tenkte det er jo mye billigere for meg og kommentere på bloggen din enn å svare på meldinga, haha.
  Og en liten oppdatering fra hjemme: jeg fikk 5'er på naturfag prøva :D det var den prøva med akselerasjon og det greine der...
  - Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe...eplet faller ikke langt fra stammen! Gratulerer med 5 Lise!

   Slett
 2. Bra Lise, masaiene er stolt av deg!

  Pappa

  SvarSlett